torsdag 20 juli 2023

Tillbaka till Västervik

Eftersom det var min födelsedag bestämde vi oss för att gå tillbaka till Västervik för att gå ut och äta på restaurang. Vi la till på samma sida i hamnen som förra gången. Vi hann knappt göra an när stora systerbåtens A med hunden Hedda kom och hälsade på. Vi bestämde att ses för en liten fördrink till kvällen innan T och jag skulle vidare. Vi passade på att duscha och fräscha till oss. Även om det funkar mer än väl att hålla hygienen i båten är det skönt att få stå i en riktig dusch utan att tänka på vattentillgången. 

Det blev en jättetrevlig och mysig födelsedag. Först träffade vi C och E och deras vänner och efter det gick jag och T till en restaurang inne i Västervik som vi inte gått till tidigare. Det var bra service och god mat. 

Dagen efter passade vi på att proviantera och så kom vännen R från Loftahammar och sov över en natt i båten. Det har blivit något av en trevlig tradition att stråla samman med R när vi är i närheten. Alltid lika roligt att ses med härliga berättelser och mycket skratt.